1. Centrul de Asistență și Protecție a Femeilor Victime ale Violenței în Familie, acest centru a fost înființat cu sprijinul programului Phare Lien.
 2. În luna martie 1997 s-au organizat „Cursuri de instruire antreprenorială pentru femeile întreprinzatoare” în cadrul unui proiect co-finanțat de către Fundația de Dezvoltare a Societății Civile.
 3. În anului 1998, „Promovarea asistenței medicale primare destinată romilor defavorizați din satul Domnești”, proiect co-finanțat de către FDSC.
 4. Tot în anul 1998 Delegația Comisiei Europene a sprijinit proiectul „SOS Femeia Bătută!”
 5. Din decembrie 1999, Centrul de Asistență și Protecție a Femeilor Victime ale Violenței în Familie înființează în cadrul altui proiect (cu același nume), proiect co-finanțat de către Fundația pentru o Societate Deschisă.
 6. În aceeași perioadă (ianuarie 1999 – iunie 2000) s-au desfășurat activitățile din cadrul proiectului „Specializare, instruire și formare”proiect co-finanțat de către Fundația pentru o Societate Deschisă.
 7. Centrul comunitar de informare și consiliere pentru femei defavorizate, victime ale violenței în familie”, proiect co-finanțat de către Fondul Român de Dezvoltare Socială.
 8. Instruire și formare de formatori, proiect ce a fost finanțat de Centrul de Resurse Juridce.
 9. Servicii de creare de locuri de munca în cadrul comunităților, proiect implementat cu sprijinul financiar al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Bistrița-Năsăud.
 10. FAM-NET – comunitate virtuala a ONG-urilot care se ocupă de fenomenele violenței domestice și traficului de ființe umane proiect implementat cu sprijin financiar din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.
 11. Combaterea și prevenirea violenței domestice și a traficul de persoane în județul Bistrița-Năsăud proiect finanțat de către Ambasada Regatului Țărilor de Jos la București, în cadrul Programului MATRA KAP.
 12. “Școala de artă a creației și succesului” proiect care a fost implementat în cadrul programului REIW SUA
 13. Agenția Pro Familia a implementat în cursul anului 2003 februarie -2004 proiectul “Campania de prevenire și combatere a traficului de persoane, în rândul elevilor”.
 14. În anul 2004 Asociația Femeilor Întreprinzătoare a desfășurat proiectul „Afirmarea femeilor în viața politică”, proiect finanțat de Ambasada Regatului Țărilor de Jos la București, prin programul MATRA KAP.
 15. În 2005-2006 Asociația Femeilor Întreprinzatoare a desfășurat proiectul „Copile, luptă împotriva vulnerabilității informându-te”, proiect finanțat de către Ambasada Statelor Unite ale Americii la București.
 16. “Campania de prevenire și combatere a traficului de persoane în randul elevilor”, anul 2006
 17. În anul 2006 AFI implementează proiectul: „Pe drumul creșterii: un training de autoeficacitate și succes“, în colaborare cu Consiliul Local Bistrița-Năsăud.
 18. “Violența domestică” și combaterea traficului de persoane, noiembrie-decembrie 2006.
 19. În anul 2007 Asociația AFI – PROFAMILIA a desfășurat proiectul ”Servicii de ajutor pentru femeile victime ale violenței”, proiect finanțat de Consiliul Local Bistrița.
 20. Anul 2007 Asociația AFI – PROFAMILIA a implementat proiectul „Tinerii, noi actori privind lupta impotriva traficului de persoane”, proiect finanțat de Ambasada SUA.
 21. Anul 2008, Consiliul Local Bistrița ne-a finanțat proiectul „Împreună pentru o viață mai bună” .
 22. Anul 2009, am promovat proiectul „De la eşec la succes”, finanțat de către Consiliul Local Bistrița.
 23. Anul 2010, proiectul „Peste obstacole cu speranță și încredere” finanțat de către Consiliul Local Bistrița.
 24. Anul 2010-2013, proiectul „O intervenție integrată în vederea consolidării antreprenoriatului social al femeilor vulnerabile”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
 25. Anul 2015, proiectul „Facilitarea accesului la ocupare prin dezvoltarea de programe integrate de ocupare, formare și alte măsuri de sprijin pentru persoane din zonele rurale – PERFORM”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.